Zbirka 92 Thule Kolica

  

Zbirka 92 Thule Kolica. Uz kolica za trčanje tvrtke thule možete slobodno uživati i dijeliti svoju strast za šetanje ili trčanje sa svojim djetetom. Sva thule kolica dizajnirana su tako da budu kompaktna kada se sklope kako bi se lako mogla ponijeti. Za dodatnu zaštitu pogledajte putnu torbu tule sleek ili thule spring!

9896166759205808436

Istaknuto 9896166759205808436

Sva thule kolica dizajnirana su tako da budu kompaktna kada se sklope kako bi se lako mogla ponijeti. Slide items to the left slide items to the right. Thule dječja kolica savršena su za šetnje gradom ili trčanje i šetanje stazama u prirodi. Uz kolica za trčanje tvrtke thule možete slobodno uživati i dijeliti svoju strast za šetanje ili trčanje sa svojim djetetom. Za dodatnu zaštitu pogledajte putnu torbu tule sleek ili thule spring!

Značajke udobnosti i sigurnosti shvaćene su veoma ozbiljno kao i kod svih thule proizvoda tako da je.

Slide items to the left slide items to the right. Thule dječja kolica savršena su za šetnje gradom ili trčanje i šetanje stazama u prirodi. Uz kolica za trčanje tvrtke thule možete slobodno uživati i dijeliti svoju strast za šetanje ili trčanje sa svojim djetetom. Sva thule kolica dizajnirana su tako da budu kompaktna kada se sklope kako bi se lako mogla ponijeti. Kolica za trčanje kolica za trčanje thule elegantna su i lagana. Multifunkcionalne sportske prikolice i prikolice za bicikl thule multifunkcionalne sportske prikolice i prikolice za bicikl više su od prikolica za jedno ili dvoje djece.

9896166759205808436

Thule chariot chinook su multifunkcionalna komforna dječja kolica/prikolica za jedno ili dvoje djece, idealna za vožnju po svim terenima, za trčanje, rolanje.. Sva thule kolica dizajnirana su tako da budu kompaktna kada se sklope kako bi se lako mogla ponijeti. Sva thule kolica dizajnirana su tako da budu kompaktna kada se sklope kako bi se lako mogla ponijeti.. Slide items to the left slide items to the right.